češtinaenglishDeutsch
Hotel Park Hotel Průhonice Praha - domov mimo Váš domov!

Nabídka menu
pro firmy a skupiny

Firmám též nabízíme možnost sestavení menu s možností výběru jednotlivých chodů účastníky v hotelu, např. výběr ze dvou druhů polévek nebo předkrmů, výběr několika druhů hlavních chodů apod. Nabídky sestavujeme z čerstvých surovin dle sezónní nabídky.

Ceny menu od:
2 chody     od 240,- Kč/osobu
3 chody     od 280,- Kč/osobu

Přesnou cenu Vám sdělíme po Vašem výběru.


Níže uvedená menu lze upravit na dvouchodová za nižší cenu.
Menu jsou koncipovaná jako jednotná pro všechny účastníky 
a zejména u "hotových jídel" je nutná
objednávka min. 24 hod. předem.
Eventuálně lze pro jednu skupinu osob vybírat maximálně ze tří druhů níže uvedených menu:


Menu 1.
Naše paštika z kuřecích jater s brusinkami a tymiánem
Smažený vídeňský telecí řízek s "obyčejným" bramborovým salátem
Tiramisu

Menu 2.
Jihočeská kulajda s houbami
Krůtí plátky na bylinkách s glazovanou mrkvičkou, šťouchaný brambor
s opečenou slaninou
Smažené jablko ve vinném těstíčku s karamelem a šlehačkou

Menu 3.
Cibulačka se sýrovým toustem
Grilovaný steak z vepřové krkovičky s tymiánem, restované brambory s cibulkou
Hruška pečená se skořicí s vanilkovou zmrzlinou

Menu 4.
„Capresse“- rajčata s mozzarellou, bazalkou a olivovým olejem
Grilovaný losos s kaparovou omáčkou, italské těstoviny
Lívanečky s borůvkami a šlehačkou

Menu 5.
Kuřecí polévka se "strouháním" a zeleninkou
Vídeňská roštěná s cibulí, opékané brambory s petrželkou
Dezert dle denní nabídky

Menu 6.
Restovaná kuřecí játra s cibulkou a jablky
Vepřové soté se žampióny a zeleninou, bramborové hranolky
Ovocný salát s jogurtovým dipem

Menu 7.
Staročeská bramboračka s houbami
Pečené kuřecí prsíčko s žemlovou nádivkou s mandlemi, petrželkový brambor
Ovocný kompot

Menu 8.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Svíčková na smetaně s brusinkami a naším houskovým knedlíkem
Jablkový závin se šlehačkou

Menu 9.
Hrášková polévka s opečenou houstičkou
Kuřecí prsíčko na bylinkách s restovanou zeleninkou a šťouchaným bramborem
Zmrzlina s čerstvým ovocem a šlehačkou

Menu 10.
Parmská šunka se žlutým melounem
Francouzská kachní prsa s brusinkovou omáčkou, restovaný brambor
a náš bramboráček
Čokoládový dezert

Menu 11.
Drůbeží vývar s masem a nudlemi
Smažený vepřový řízek s bramborovou kaší s bylinkami
Zmrzlina s horkými malinami

Menu 12.
Gulášová polévka
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané zelí,
smažená cibulka
Čokoládový dezert

Menu 13.
Carpaccio z červené řepy s piniovými oříšky, fetou a zázvorovo-medovým dipem
Filet z lososa s grilovanou zeleninou, smetanové brambory
„Kaiserschmarrn“ (trhanec) s rozinkami a švestkovým kompotem

Menu 14.
„Schinkenspeck“ se sušenými švestkami, bylinková bagetka
Smažený kuřecí řízek s česnekovým dipem, opékané brambory
Jogurtový dezert s jablky, ořechy a medem

Menu 15.
Šunka od kosti se strouhaným křenem a hořčicí
Vepřový špíz s červenou cibulí, slaninou, paprikou a žampionem,
bramborové hranolky
Banánový dezert „Split“ s vanilkovou zmrzlinou

Menu 16.
Koktejl z krevet s uzeným lososem, ledovým salátem a teplými toasty
Biftek s omáčkou ze zeleného pepře (Pfeffer steak), opékané brambory
Pečený ananas s mátovým cukrem a zmrzlinou

Menu 17.

Drůbeží vývar s bylinkovými nočky
Zeleninový salát s grilovaným lososem, krutony a koprovým dresinkem
Banánový dezert s pařížským krémem

Menu 18.
Šunkový závitek s křenovou šlehačkou
Pečená kachna, bramborový a houskový knedlík, červené a bílé zelí
Bramborové placky s povidly a zakysanou smetanou

Menu 19.
Uzený losos s máslem a teplým toastem
„Saltimboca“ z vepřové panenky s parmskou šunkou a šalvějí,
restované brambory s parmazánem
Ovocný salát se zakysanou smetanou

Menu 20.
Zeleninový vývar s houbami
Italské těstoviny s parmskou šunkou, restovanými žampióny, sušenými rajčaty
a parmazánem
Tvarohové ovocné knedlíky

Menu 21.
Caesar salát s kuřecím masem
Vepřová panenka s provensálským kořením a česnekem na olivovém oleji, dušená rýže
Palačinka s marmeládou, čokoládou a šlehačkou

Menu 22.
Česnečka s opečeným chlebem
„Grilovaný talíř“(kuřecí, vepřové, svíčková), bramborové hranolky
Listový salát s pomerančem a černými olivami

Menu 23.
Čekankový salát s ořechy a se sýrem s modrou plísní
Hovězí steak „Ball Tip“ z amerického býčka s opečenými kukuřičkami,
červenou paprikou a bramborou se zakysanou smetanou
Čokoládový dezert

Menu 24.
Jemný kozí sýr s medem na salátovém lůžku
Telecí„Scaloppini“na Marsale s rukolou, opékané brambory (obsahuje alkohol)
Vanilková zmrzlina v krustě z pistáciových oříšků s čokoládovou omáčkou

Nabídka bezmasých
menu

Menu 30.
„Capresse“- rajčata s mozzarellou, bazalkou a olivovým olejem
Vegetariánský talíř (fazolky, brokolice, sázené vejce, vařené brambory, rýže)
Zmrzlina s horkými malinami

Menu 31.
Cibulačka se sýrovým toustem
Velký řecký zeleninový salát se sýrem feta, olivami, bazalkou a olivovým olejem
Jogurtový dezert s medem a ořechy

Menu 32.
Hruška se sýrem feta, olivovým olejem a barevným pepřem
Smažené žampiony nebo květák, vařené brambory, tatarská omáčka
Malinový sorbet s mátou

Menu 33.
Listový salát s pomerančem a černými olivami
Těstoviny „Aglio, Olio a Peperocino“- s opečeným česnekem, olivovým olejem, parmazánem a pikantní papričkou
Hruška pečená se skořicí a vanilkovu zmrzlinou

Menu 34.
Zeleninový krém
Zapečená brokolice s mandlemi, petrželkové brambory
Palačinka s marmeládou, čokoládou a šlehačkou

Menu 35.
Míchaný zeleninový salát
Zeleninové rizoto s kukuřicí, špenátem a piniovými oříšky
Čokoládový dezert

© BOHEMI, spol. s r.o. | design Neofema, s.r.o.